10% korting op offertes en diensten10% korting op offertes en diensten.

Touch & Styling is gespecialiseerd in de styling, restyling en bouwbegeleiding van  nieuwbouw en renovatie projecten. Heb je een klushuis gekocht, ben je toe aan een kleine verbouwing een nieuwe keuken, badkamer of een complete renovatie wij geven je graag advies op maat, is er al een plan, idee of ontwerp  dan kunnen we je helpen met het inkopen van alle benodigde materialen, de bouwbegeleiding en het eventueel samenstellen van een team vakmensen we beschikken over een uitgebreid netwerk van aannemers en specialisten.

Of we nu gaan voor een nieuw interieur of voor een gerestylde ruimte wij zorgen altijd voor een sfeervol, harmonieus en eigentijds geheel met een persoonlijke Touch in je interieur. De inbreng van de opdrachtgever is daarbij onmisbaar want alleen dan krijg je een interieur wat volledig past en goed voelt.

Touch & Styling werkt vanuit transparantie en Passie!!Als lid van de Secretaressepas ontvang je 10% korting op alle offertes en diensten van Touch & Styling.  update: 2016 


Gebruikmaken van deze actie:
Premium bedrijven: