20% korting

Hotel Groningen-Westerbroek

Rustig gelegen in het groen en toch op slecht tien minuten rijden van het dynamische stadscentrium van de stad Groningen. Befaamd om zijn universiteit, de Martinitoren en het Groninger Museum. Beleef de spannende straatjes met exclusieve winkels en gezellige kroegjes. Ga uitwaaien op het prachtige eiland Schiermonnikoog of ontdek de mooiste routes in de kop van Drenthe. Hotel Groningen Westerbroek ligt ideaal centraal!

Het vriendelijke hotel met 78 kamers is landelijk gelegen, en biedt tevens alle zakelijke faciliteiten. De keuken van het Falcon Restaurant is een begrip in de wijde omgeving en staat bekend om zijn streekgerechten en huisgemaakte ingrediƫnten. Vertoef er heerlijk bij de open haard of kies voor een plekje met uizicht op de zonsondergang over het Groninger land. Ook zijn er schitterende zalen, die aansluiten op uw wensen en het aantal gasten.

http://www.hotelgroningenwesterbroek.nl/

Gastenbeoordeling op Zoover: 8.3

Als lid van de Secretaressepas ontvang je 20% korting op de kamerprijs voor een overnachting in het weekend (aankomst vrijdag of zaterdag). Niet geldig in combinatie met arrangement en andere acties.


Gebruikmaken van deze actie:
Premium bedrijven: