5% korting

van der Valk Hotel de Cantharel

Het Van der Valk Hotel de Cantharel Apeldoorn ligt in een groene omgeving, vlak bij het centrum van Apeldoorn. De luxueuze kamers en het wellnesscentrum bieden volop gelegenheid tot ontspanning.

De kamers zijn zeer stijlvol en voorzien van een flatscreen-tv. Er is ook WiFi beschikbaar.

Het wellnesscentrum heeft voetbaden, een sauna, verwarmde waterbedden en een Turks stoombad. U kunt ook massages aanvragen. Het Van der Valk Hotel de Cantharel Apeldoorn heeft ook moderne paardenstallen: u kunt uw eigen paard meebrengen. U kunt te paard het Veluwepad volgen.

Op het terras kunt u genieten van een drankje.Verder heeft het Van der Valk Hotel de Cantharel Apeldoorn een modern restaurant en een bar. U kunt gratis op het terrein parkeren.
Vergaderen op de Veluwe? Dat kan bij Van der Valk Hotel De Cantharel in Apeldoorn. Onze vergaderzalen staan garant voor een effectieve vergadering, precies zoals u het wilt. Dat efficiƫnt vergaderen ook aangenaam kan zijn, bewijzen onze moderne vergaderzalen en boardrooms, met onder andere luxueus, prettig zittend meubilair en rijk gevulde ijskasten. Bovendien biedt de Veluwe een prachtige omgeving om ook even de benen te strekken.
In het congrescentrum zijn het auditorium 'De Hoge Veluwe' en 4 multifunctionele zalen aanwezig. In het auditorium zijn 330 zitplaatsen aanwezig en de overige zalen hebben een capaciteit van 2 tot 40 personen in u-opstelling.


Als lid van de Secretaressepas ontvangt u 5% korting op zaal- en kamerreservering.   


Gebruikmaken van deze actie:
Premium bedrijven: