Gratis vergadersnack

Landgoed Avegoor

Gratis vergadersnack bij een 8-, 12-, 24- of 32-uurs vergaderarrangement.

Laat u volop inspireren en kom helemaal tot rust. Aan de rand van de Veluwe, tussen de oude beuken, waar koninklijke allure en ongedwongen gastvrijheid elkaar ontmoeten. Eens was Landgoed Avegoor het verblijf van Nederlandse vorsten en vorstinnen. Zij hulden zich in luxe en omringden zich met de goede dingen van het leven. Wij laten u graag ervaren hoe wij deze rijke traditie voortzetten.

Beleef ons landgoed. De mogelijkheden zijn oneindig. Proef onze culinaire kunsten in een van onze drie bijzondere en trendy restaurants. Logeer in een van onze luxe suites die door topdesigners zijn ingericht en neem een verfrissende duik in ons zwembad. Neem een glas wijn bij de haard of een frisse salade op het terras. Of bewonder onze Art-collectie; wij verrassen u met steeds wisselende exposities.

En of u ons bezoekt met uw zakelijke partners of met uw vrienden of familieleden... wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Laat ons u inspireren. Het is onze passie om uw verblijf tot een unieke en onvergetelijke ervaring te maken.Gebruikmaken van deze actie:
Premium bedrijven: