50 euro kortingMet Spiritainment haalt u spiritueel entertainment op niveau in huis! Laat uw gasten of collegae raken en vermaken door ons uitgebreide aanbod magisch entertainment. Handlezen, koffiedik kijken, dameshandtaslezen, numerologie, astrologie: wij stellen op uw verzoek graag een rondje spiritainment samen, aangepast aan uw thema, evenement, budget en locatie. Ook verzorgt Spiritainment diverse spirituele workshops. Collegae en vriendinnen maken niet alleen dieper contact met zichzelf, maar ook met de ander.

U kunt de korting inzetten voor een avond tarot-entertainment, om het personeelsfeest of thema-avond op een ludieke wijze meer diepgang te geven. Mysterieuze Mariyanna is een meesteres in het lezen van kaarten en mensen. Haar terrein is de intuitie en de vrouwelijke oerkracht. U zult versteld staan van haar boodschap. Beangstigend en zweverig? Welnee! Spannend en intrigerend? Jazeker!

50 euro korting op Tarot entertainment (kaartje leggen)

U betaalt voor een avond waarzeggen met tarotkaarten (4 uur entertainment, mini-consulten van ca. 5 min. p.p.) 445 euro (i.p.v. 495 euro, exclusief btw en reiskosten).

 

Meer info via www.spiritainment.nl/entertainment/wandelende-waarzegster.
update: 05-02-2016


Gebruikmaken van deze actie:
Premium bedrijven: