10% kortingDe Secretaressecoach biedt jou haar diensten aan voor:

* personal coaching;

* team coaching;

* workshops;

* training;

* opzetten werkoverlegstructuur.

En dat door heel Nederland op een enthousiaste, betrokken, gedreven en zeer praktische manier. Deze referentie spreekt boekdelen.

"De Secretaressecoach heeft mij door het coachingstraject zowel als secretaresse en (niet geheel onbelangrijk) als individu completer gemaakt. Ik leerde 'nee' zeggen op een vriendelijke manier, beter voor mezelf op te komen, en bepaalde, voor mij moeilijke, situaties beter te herkennen. Door deze punten toe te passen in mijn leven, heb ik de cirkel doorbroken. Door de eigen ervaring van de coach als secretaresse kon zij mij leren hoe ik met bepaalde situaties om kon gaan en hoe ik de juiste prioriteiten kon stellen. Ik zorgde voor alles en iedereen, behalve voor mezelf. Nu zorg ik goed voor mezelf en daarbij ook nog voor iedereen. Ik durf voor mezelf op te komen, mijn grenzen te bepalen en nieuwe keuzes te maken."

En jij? Gun jij jezelf ook een coach?

Sylvia Lagerweij

Als lid van de Secretaressepas krijgt u 10% korting op een individueel coachingstraject, maar wilt u een workshop of training volgen dan ontvangt u ook 10% korting.


Gebruikmaken van deze actie:
Premium bedrijven: