Trip to Kampen 28 september 2017

Secretaresses verkennen Kampen (28 september 2017)

Door deze weersomstandigheden was niet iedereen om 09.30 uur bij Moods en Roots, maar nog wel op tijd voordat het officiele programma begon. We werden ontvangen in de historische kelder van het pand. 

Nadat we weer een beetje waren opgedroogd, volgde er een zeer interessante workshop van Hester Timmerman over social media metname over LinkedIn. We begonnen met een LinkedIn-bingo die echt goed was. De zin 'o zit dat zo' en 'o dat wist ik niet eens' werd vaak gezegd. 
Op eens werd er van achter uit de zaal 'bingo' geroepen. En de prijs? Een gratis check van het profiel van LinkedIn. 

Voordat we het wisten was de ochtend om en stond er een heerlijke lunch op ons te wachten. Wat een verwennerij weer! Tijdens de lunch werd nog even nagepraat over de workshop en werden er ook meteen visitekaartjes uitgedeeld. Ja netwerken dat kunnen de dames wel. Fantastisch om te zien.  

Na de lunch nam Erik Fien van Kamperuitjes ons mee naar buiten (gelukkig was het al droog) en gaf hij uitleg over het GPS-spel. Op deze manier gingen wij Kampen eens goed verkennen. We werden opgesplitst in 5 groepen en iedereen kreeg een GPS. Om te starten moest er eerst een puzzel opgelost worden. 
De een was wat sneller als de ander, maar uiteindelijk gingen de groepen op weg. Aan de hand van vragen/aanwijzigingen kregen we een goede indruk van Kampen. Sommige dames vonden de binnenstad met de vele leuke kleintje winkeltjes erg leuk. 
De bedoeling van het spel was om het vogeltje van Kampen te vinden. Rond half 4 werd het vogeltje gevonden en daarmee was het spel ten einde. 

De borrel stond al op ons te wachten en er werd nog lang gepraat over deze dag. 

De Secretaressepas wil graag Kamperuitjes.nl, Hester Timmerman en Moods and Roots bedanken voor de samenwerking. Mede namens jullie was het wederom een succes! 


Foto's  zijn te bekijken klik hier Facebook

De Secretaressepas is nu ook te vinden op Facebook. Like jij ook even onze pagina ?!


 
 

Tour Utrecht

Op 19 april 2018 organiseren wij de Tour Utrecht. Utrecht is verrassend en veelzijdig. Een knus stadscentrum, de vele hofjes en restaurants aan het water. Utrecht is een heerlijke stad om te verkennen tijdens een wandeling, fietstocht of museumbezoek. Klik hier