Waarom deelnemen?


Wij zetten graag enkele voordelen van de Secretaressepas voor jou als secretaresses op een rij:

Unieke pas: Er is geen andere pas in Nederland voor secretaresses die zoveel voordelen geeft bij zoveel verschillende bedrijven; van zakelijk naar prive. (kantoorartikelen, enveloppen, relatiegeschenken, dagjes weg, pretparken etc.)

Landelijk aanbod:
Er is altijd wel een deelnemende ondernemer bij jou in de buurt. Veel van de partners bieden de kortingen ook aan via hun webshops. Zo profiteert uw optimaal van je Secretaressepas!

Onderhandelen is niet meer nodig:
Op vertoon (of pasnummer) van je Secretaressepas heb je bij de deelnemende ondernemers/winkels sowieso recht op korting (mogelijk in combinatie met een voucher)

Onbeperkt gebruik:
Je kunt je pas een jaar lang onbeperkt gebruiken, bij zoveel aankopen als je wilt. Er is geen limiet op het aantal producten met korting!

Direct voordeel:
Je profiteert meteen van de Secretaressepas bij de eerste aankoop.

Geen andere kortingspassen meer nodig:
Omdat er zoveel verschillende bedrijven deelnemen, kunt je bij praktisch al je aankopen korting krijgen. Dat maakt andere kortingspassen, waardebonnen, kortingscoupons en loyaliteitsprogramma's overbodig. En dat scheelt weer de nodige ruimte in je portemonnee!

Interessante nieuwsbrief met extra acties.


De Secretaressepas Magazine;
een leuk tijdschrift met de laatste nieuwtjes en leuke artikelen.

En als laatste.........Gratis workshops    


Aanmelden als bedrijf?     
U als bedrijf kunt zich op verschillende manieren aan De Secretaressepas verbinden. Wij hebben daarvoor een 3- tal abonnementen voor bedrijven ingevoerd; Light abonnement, Business abonnement en het Premium abonnement. Belangrijke verschillen hierin zijn de punten voor het spaarsysteem, promotie voor uw organisatie en exclusiviteit.

Vraag ons naar de uitleg over de belangrijke verschillen van de abonnementen. 

Uiteraard kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie.  Wij helpen u graag! Facebook

De Secretaressepas is nu ook te vinden op Facebook. Like jij ook even onze pagina ?!


 
 

Tour Utrecht

Op 19 april 2018 organiseren wij de Tour Utrecht. Utrecht is verrassend en veelzijdig. Een knus stadscentrum, de vele hofjes en restaurants aan het water. Utrecht is een heerlijke stad om te verkennen tijdens een wandeling, fietstocht of museumbezoek. Klik hier