Tour Gelderland 19 april 2017

Tour Gelderland 19 april 2017 

Woensdag 19 april was het dan zover. Dertig secretaresses hadden zich aangemeld. Om 09.00 uur smorgens werd iedereen door Petra verwelkomt met koffie/thee en wat lekkers bij het  Openluchtmuseum te Arnhem. 

Om half 10 werden we verwacht in CafĂ© 'Tante Stien'.  Bjorna Blaauw, namens Convention Bureau Gelderland en Cor Dalfsen van Nederlands Openluchtmuseum vertelde ons over de vele zakelijke mogelijkheden van het museum. 
Vervolgens werden we in groepen verdeeld en gingen we het actieve tabletgame spelen georganiseerd door 15Events. 
Het was een spannende battle met een verrassend einde. Dacht team 4you te gaan winnen, bleek het andere team toch sterker te zijn. Maar het ging niet om het winnen, maar om de teambuilding ! Na de uitslag van dit spannend spel, werden we verrast door poffertjes in het poffertjeshuis wat oorspronkelijk in Apeldoorn heeft gestaan. Wat een sfeer...echt zo leuk ! 

Het programma zat zo goed in elkaar, dat we ons moesten haasten omdat het BurgersZoo al op ons stond te wachten met een heerlijke lunch. 

Na de lunch kregen we uitleg over de vele  mogelijkheden van het Safari Meeting Centre. Wat een ruimte zeg! Dit hadden we niet verwacht. Een congrescentrum in Afrikaanse stijl met een adembenemend uitzicht op de savanne en het tropisch regenwoud van de Bush. 


Een kijkje achter de schermen bij de haaien en kijken hoe Burgerzoo het koraal verzorgt? Dat is iets waar niet iedereen over mee kan praten.
Heel indrukwekkend. 


De dag hebben we vervolgens afgesloten met een drankje en een hapje. 

Het was een zeer geslaagde dag met dank aan Burgerszoo, Nederlands Openluchtmuseum, 15Events en Convention Bureau Gelderland. 


Foto's: klik hier (met dank aan Sandra Hassing)


 Facebook

De Secretaressepas is nu ook te vinden op Facebook. Like jij ook even onze pagina ?!


 
 

Tour Utrecht

Op 19 april 2018 organiseren wij de Tour Utrecht. Utrecht is verrassend en veelzijdig. Een knus stadscentrum, de vele hofjes en restaurants aan het water. Utrecht is een heerlijke stad om te verkennen tijdens een wandeling, fietstocht of museumbezoek. Klik hier